INSPO. HOME

Jag har målat väggar i mörkare toner som iofs till en början kändes helt rätt. Överallt ser man mörka gråa nyanser, blått och grönt och allt var det är så det är svårt att inte bli inspirerad. Men tyvärr, jag har provat nu sen ett år tillbaka och nej jag trivs inte. Så är det bara. Kritvitt på väggarna är väl inget jag strävar efter, men jag har hittat den perfekt ljusgråa nyansen som jag älskar! Den är väldigt ljus, men det är nog så jag trivs allra bäst. Jag längtar efter rena former, och ett lite mer ”cleanare” uttryck. Ja inte cleant som i ”übermodernt” men kanske lite mer avskalat än innan. Jag gillar ju ändå detaljer och härliga stilleben där jag får plocka och ändra om. Jag går väl kanske mot strömmen och den rådande trenden, men i slutänden handlar det alltid om vad man trivs med och så länge det funkar får trender och dylikt stå åt sidan, så lite mer ljust & fräscht här hemma med en liten twist. Jag gjorde ett litet inspo.collage om hur jag tänker.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 • Jag förstår dig precis, men jag har inte målat väggarna för jag vet att det är det ljusa (och i mitt fall kritvita) jag gillar och trivs med. Det mörka kan vara jättefint på bild, men inget jag vill ha själv.

  • Ja det är svårt att inte bli inspirerad, men jag får nöja mig med att just bara bli det :) Det finns så mycket fina stilar men allt passar inte hos en själv.

 • Spännande att följa! Känns väldigt Pella :-) Gillar både hennes och din stil så det kommer bli kanon. Tycker också det är lätt att tappa bort sig i den fantastiska inspiratinsdjungeln som finns där ute.

  Kram

  • Ja det kan nog stämma, jag gillar Pellas enkelhet men som ändå känns som ett ”riktigt hem”, fin känsla! Ja men visst är det så, det är lätt att fastna för olika stilar men allt passar inte hemma hos en själv. :)

   Kram!!