ON MY MIND

Idag har jag suttit hemma och spånat på vårt husbygge. Det här med att bygga nytt går ändå ganska smidigt än så länge. Men det som har blivit mitt största bekymmer är innerdörrar. Jag får lite rysningar att sätta in dörrar fyllda med luft och även dörrar som helt saknar karaktär. Sms:ar febrilt bilder till en snickare och håller alla tummar i världen för att att han kan hjälpa mig och göra ”egna” dörrar.

Inspo

Jag har en några nummer gammal ELLE Decoration där flera bilder har fått fungera inspo och som förklaring till husleverantör och snickare. I tidningen finns ett reportage från ett hus som jag tokgillar där ägarna har satt in specialbeställda dörrar, dörrarna är högre än standard vilket jag bara älskar. Inga trösklar och en knappt synlig dörrkarm, me like!

Även bilden nedan är en stor inspiration för mig, då jag hela tiden har haft en tanke om att dela av kök/matplats och vardagsrum med en murad spis. Så otroligt fint! Betonggolv har vi också check på och jag vägrar även golvsocklar som dessa husägare också gjort! Så tack ELLE för att det här reportaget kom så otroligt lägligt till vårt husbygge.

Inspo2

Foto: 1. Concept By Anna 2. Petra Bindel 3. Petra Bindel

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *