SMÅSAKER OCH PLOCK

Solen strålar och värmen letar sig in i huset, snart blir det bad men först lite plock och fix här hemma. Städade av alla saker som låg framme, det blir ju ganska stökigt när fyra personer är hemma och är lediga samtidigt Eftr tråkstädet så började jag gå runt och ordna med saker och ting, lite rogivande på något sätt. Det är så kul med vissa saker som man köpt långt hemifrån och som ger minnen. Doftljuset från Miami, lilla papperspåsen med fågeltryck från en lokal butik i Key West, väskan som är en gåva från en holländsk leverantör till vår gamla butik, stenarna och snäckor från olika stränder osv. Ja den som spar han har både minnen och grejer!

Så tokförtjust i min klocka från Daniel Wellington, jag har ju visat den förut på Instagram men vill påminna om att ni fortfarande har 15% rabatt på allt hos Daniel Wellington om ni uppger koden ”BYANNA” i kassan.

Ljuslyktorna från Tell Me More får agera prylförvaring, älsk på färgen och doftljuset i keramik från Love Warriors med ormen är så fint så fint och något som jag har haft riktigt länge. Nä nu är det dags att packa klart väskan för lite bad. Imorgon tänker jag visa mina sommarfavoriter när det kommer till smink och hudvårdsprodukter! Ses då!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *