BETONG & LITE STICKAT

Ni som följer mig på Instagram vet redan att jag har bytt ut min bordsskiva i trä mot en vit betongskiva. Så nöjd och det blev en ganska stor skillnad för helheten i rummet. Jimmy på Conceptbetong har gjort den, vilket hantverk! Den är len som en babyrumpa. I betongen har han blandat i finkornig marmorkross för att skapa lite struktur och en levande känsla. Otroligt fin finish och jag är ju mer än supernöjd.

Annars så värmer jag mig i höstens finaste kofta från Noa Noa, jag tänker den både till jeans och en t-shirt men även till en svart lite längre lössittande chiffongklänning (också från Noa) och ett par grövre lackskor. Jag läser för tillfället Åsne Sierstads ”Två Systrar”, så intressant, hemsk men samtidigt viktigt och något som sker här och nu. I tékoppen, som vanligt, té från Teministeriet. Och det doftar fikon här hemma av det goda doftljuset från Tell Me More´s nya lite mer maskulina doftserie.

Jag börjar se ett mönster, den där brända bruna tonen som övergår lite i pastell ibland, letar sig in lite både här och där. Den är så fint tillsammans med lite trädetaljer, grått och vitt.

Jag vet inte om ni ser, men jag försöker iallfall ge er en bild av hur betongskivan ser ut med marmorkrossen i. Ser ni de små små prickarna? Ja och Nelson vill ju gärna vara med också, men han ser ni ganska bra va?

 

Photos

Concept By Anna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *