ODLAD POTATIS OCH NYA KASTRULLER

Det här inlägget innehåller reklam för Eva Solo.

Visst är det lyx att kunna plocka en bukett blommor från egna trädgården som jag skrev om i förra inlägget. Sen har vi även den här grejen med egenodlade potatisar, det mina vänner sätter guldkant på vilken vardag och måltid som helst. Så nu har jag huset fullt med rosor och skålen i köket fylld med egen färskpotatis. Hurra!

Ännu roligare blir det när man får koka sin potatis i bra kastruller som även är fantastiskt fina. Mitt nya grytset från Eva Trio (som tillhör Eva Solo) i vitt har fått mig att förstå att det finns skillnad på kastrull och kastrull. Grytorna och kastrullerna är tillverkade av aluminium, som har en mycket god värmeledningsförmåga. Den kraftiga botten och sidorna fördelar värmen jämnt och snabbt, så att maten omges av en jämn temperatur.

Jag älskar att laga mat och allt blir ju lite roligare när man får använda sig av bra köksredskap. Pricken över i är den keramiska beläggningen på grytorna och kastrullen som är ett mycket hårt och starkt material som både tål höga temperaturer upp till 450°C och samtidigt inte repas så lätt plus att det är väldigt lätta att göra rent.

Så nu förstår ni väl att det blir färskpotatis här hemma heeeela sommaren lång!

Photo: Concept By Anna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *