SOMMARFAVORITER

Tänkte bjuda på mina sommarfavoriter när det kommer till hudvård och smink idag. Nu brukar jag ha som mål att gå au naturel under sommardagarna och speciellt när det är såhär underbart soligt. Men hudvård är kanske viktigare än någonsin under den här perioden med tanke på solen och man vill ju ändå fixa till sig till sommarens alla festligheter med lite smink.

Ok, då kör vi! Det absolut bästa hudvårdsmärke, enligt mig, är Filorga! Jag har aldrig haft så återfuktat hud någonsin sen jag började med det märket, helt grymma produkter! Där kör jag ögonkräm, ansiktskräm och det grymmaste serumet. Lyx för ansiktet! Brukar även lägga en engångsmask från samma märke titt som tätt, länk på den finns här!

När det kommer till smink använder jag mig av solpuder från Estée Lauder, världens finaste färg för oss som är lite gula i hyn samt ett rouge som är lite korall i färgen (se nästa bild), fräscht till sommarens brunbrända hud. Läppstiftet har jag skrivit om tidigare, den perfekta röda nyansen kommer från Clarins och heter Juli Rouge 743 Cherry Red. Nagellacket som används flitigt här hemma just nu är Essies ”Sunny Daze”. Sen har jag såklart mascara och hela det köret med det är ju inte så specifikt för sommaren…

…men det viktigaste av allt är ändå solskyddet, till kroppen kör jag Piz Buin Instant Glow! Finns inget som luktar så gott och sen är det lite glow i det plus att det är enkelt att smörja in. I ansiktet kör jag Filorga, ett par spraydushar i ansiktet titt som tätt ger både solskydd och huvård på samma gång. Och såklart sola med måtta!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *