CLOTHES UP.

Jag visste att den fanns någonstans den där klädhängaren och efter mycket letande hittade jag den ståendes i trappan ner till källaren. Nu är den uppskruvad i sovrummet med diverse kläder och accessoarer hängandes på den.

Clothes1

Jag ville få sovrummet lite mer mysigt och allt som har med textil att göra fixar biffen, det behöver inte alltid handla om gardiner, mattor eller kuddar. Kläder går lika bra och tricket går ju även att använda i hallen! Likväl som att göra fina stilleben med inredningsdetaljer går det även med kläder, ta fram kläder, väskor, skor och accessoarer som harmoniserar med varandra sen är det bara att låta fantasin flöda.

Clothes2

Även galgarna kan sätta pricken över i:t, jag hittade några gamla trägalgar som blev fina till och mjukade upp allt det svarta och vita. Ett annat tips är att hänga fina papppåsar, stapla snygga skokartonger (som även fungerar fint som förvaring) på varandra, för förpackningar kan ju vara hur fina som helst och då är det bara dumt att slänga dem eller låta dom stå intryckta i garderoben. Fram med det bara!

 

Photo by: Concept By Anna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *